Miten julkaista uusi tapahtuma sivustolla?

Tällä 'Uusi tapaaminen' sivulla, varmista, että täytät kaikki tekstilaatikkoihin huolellisesti:

- Valitse tarkka päivä ja aika. Sinun täytyy lähettää tapahtuman yli 6 päivää ennen kokousta. Tämä on riittävästi aikaa Membersto lukea viestiäsi
- Valitse tarkka otsikko,
- Valitse tarkka Meeting Place.
Laatikkoon 'Osoite', varmista, että kirjoitat täydellinen ja oikea osoite. Näin Google Map näyttää tarkka sijainti oman Meeting.
- Vuonna asianmukaiset tekstikenttään kuvata Maali ja käsite tapaamista. Yritä tehdä niin ytimekäs muoti, esim: Mitä? Miksi? Kuka? Missä? Milloin? Sitten klikkaa 'Luo uusi kokous'.

Seuraa näitä 2 tärkeitä sääntöjä:
- Pidä TAPAHTUMA ILMAISEKSI. Emme APPROVE VIESTIT kirjoitettu TARKOITUS henkilökohtaisen hyödyn,
- Kokoukset pidetään liittyvät kieleen ja kulttuurivaihtoa.

Jos haluat käyttää mallia, voit leikata / liitä sisältö seuraavassa kokouksessa, täytä se sitten ulos omia tietojasi http://polyglotclub.com/france/ile-de-france/paris/event/633

Kun olet luonut kokouksen, voit lähettää ryhmäkutsu jäseniä alueellasi.