Hur att publicera en ny händelse på sajten?

På denna 'Nytt möte' sida, se till att du fyller i alla textrutor noggrant:

- Välj en exakt dag och tid. Du måste lägga ditt evenemang mer än 6 dagar före dagen för stämman. Detta för att ge tillräckligt med tid för Membersto läste ditt inlägg
- Välj en exakt titel,
- Välj en exakt Mötesplats.
I rutan för 'Address', se till att du skriver en fullständig och korrekt adress. Detta gör att Google Map för att visa den exakta platsen för din Meeting.
- I lämplig textrutan beskriver mål och begreppet din stämma. Försök att göra det på ett koncist sätt, t.ex: Vad? Varför? Vem? Var? När? Klicka sedan på 'Skapa ny Meeting'.

Följ dessa 2 viktiga regler:
- HÅLL DITT EVENT GRATIS. VI KOMMER INTE GODKÄNNER meddelanden skrivna med syftet med personlig vinning,
- MÖTEN måste relateras till SPRÅK och kulturella utbyten.

Om du vill använda en mall, kan du klippa / innehållet i följande stämman klistra, sedan fylla det med dina egna data http://polyglotclub.com/france/ile-de-france/paris/event/633

När du har skapat ditt möte kommer du att kunna skicka en grupp inbjudan till medlemmar från din region.