Hjælp

NEW ARTICLE

Jeg deltager i et polyglot møde for første gang. Hvad skal jeg forvente?
Du vil måske føle sig lidt genert, hvis du deltager dit første Polyglot Club møde.
Du bliver nødt til at tale et fremmedsprog, kan du ikke taler flydende. Desuden vil du nødt til at tale det sprog til en komplet fremmed.
Bare se denne video og du vil sandsynligvis føle sig mere trygge for dit første sprog udveksling møde:


Deltag i en Polyglot Møder her

Der er ikke noget valg: for at forbedre du nødt til at tale, og du skal ikke frygte fejltagelser. Din motivation til at forbedre er det vigtigste, glemme alt om resten!
Sprogindlæring er lidt ligesom at lære at svømme, er du nødt til at 'gå i vandet' og dyk ned i 'sproglige pool'.
Når står over for en ukendt situation, er det ofte naturligt at føle genert. De første par sekunder er de sværeste, men du vil hurtigt føle sig godt tilpas, da alle er meget imødekommende og frem for alt, det vigtigste mål for Sprog udveksling møder er at åbne op, tale med andre, blande rundt.
På din ankomst, vil en arrangør fra PolyglotClub (med en 'Staff' t-shirt) byder dig velkommen ved at give dig et navneskilt (mærkat) med dit navn og de sprog, du taler skrevet på det.
Ånden i vores samfund er netop at have en åben og imødekommende holdning. Disse møder er baseret på kommunikation og princippet er 'alle taler til alle andre.'
Mange af deltagerne er nybegyndere som dig, og hvis du kommer alene, kan du begynde at tale med dem. Deltagere, der er vant til disse begivenheder vil også være meget glade for at introducere dig til begrebet.
Hvis du er bange for at komme alene, kan du også bringe nogle venner sammen med dig. Men vi ikke nødvendigvis tilskynder til, at: der kommer alene vil tvinge dig til at være mere åbne over for andre og for at gøre en vis indsats. Du vil derefter være mindre tilbøjelige til at bo hos dine venner og derefter dit sprog praksis vil være mere effektive.

Hvis du vil øve et sprog i særdeleshed spørge din Polyglot Club vært, vil han henvise dig til en deltager, der kan lære dig hans / hendes sprog, og som er ved at lære dit.
Polyglot Club afholdes på offentlige steder som pubber eller barer. Disse steder er i et partnerskab med PolyglotClub foreningen. Derfor er hele eller en bestemt del af det sted, der er forbeholdt vores sprog udveksling aktiviteter. Således behøver ikke være bange for at blive vist 'mærkelige', når man taler på et fremmedsprog til en person, som alle er der for det sprog udveksling og er bekendt med konceptet. Alle vil spille spillet!

Så åbne op og tage et dyk på det sprog, pool!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All