Mikä on Polyglot Club FAQ?

Polyglot Club FAQ on joukko Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Jokainen FAQ-sivu koostuu yksi kysymys ja yksityiskohtainen vastaus.
Se kattaa seuraavat aiheet:
- Kieli vaihto ,
- Kielten opetuksen ja oppimisen,
- PolyglotClub.com verkkosivuilla ( online-palvelut ),
- Polyglot Club yhteisö ja tapahtumia ( offline-palvelut ).
Ohje on yhteinen tila. Jäsenet voivat osaltaan luoda FAQ sivuja Englanti, korjata ja kääntää Englanti versio eri kielillä.
Kun Englanti merkintä on vahvistanut ylläpitäjä, muut jäsenet alkavat kääntää sen muilla kielillä. Miten ja milloin kirjoituksesi hyväksytään?
Voit käyttää muutaman sallittu HTML-tageja ja voit myös lisätä kuvia havainnollistaa vastaus. Mikä on sallittujen listalle HTML?
Seuraa meidän neuvoja kunkin kentän täyttyä. Napsauta sitten Lähetä-painiketta sivun alareunassa.

Jätä UUSI FAQ entry now.