Hjælp

NEW ARTICLE

Hvad er Polyglot Club FAQ?

Den Polyglot Club FAQ er et sæt af ofte stillede spørgsmål og svar. Hver FAQ side består af ét spørgsmål og en detaljeret svar.
Det omfatter følgende emner:
- Sprog udveksling ,
- Sprogundervisning og-læring,
- The PolyglotClub.com hjemmeside ( online-tjenester ),
- The Polyglot Club samfund og begivenheder ( offline services ).
FAQ er et samarbejdsprojekt plads. Medlemmer kan bidrage til at skabe FAQ sider på engelsk, rette og oversætte den engelske version på forskellige sprog.
Når den engelske post er blevet valideret af en administrator, vil andre medlemmer starter oversætte det på andre sprog. Hvordan og hvornår vil dit bidrag blive accepteret?
Du kan bruge et par tilladte HTML-tags og du kan også tilføje billeder til at illustrere svaret. Hvad er listen over tilladte HTML-koder?
Følg vores råd om hvert felt for at fylde op. Klik derefter på knappen Send nederst på siden.

Fremlægge en ny FAQ ENTRY nu.