Como resolver os outros?

Por favor, siga estes pasos para corrixir un texto nunha lingua:

1. No menú principal prema en «correccións» ou Prema aquí

2. Pase o rato sobre o botón «Por favor, corrixir outros» e seleccione o idioma nativo ou linguas que vostede é capaz de corrixir.

3. Ver a entrada que desexa corrixir e, a continuación, prema en «axudar a corrixir Agora»

4. Faga clic no «Engadir unha nova Corrección» ligazón de cada frase que quere corrixir. Unha caixa de corrección aparecerá como se mostra a continuación.

5. Volva colocar o texto orixinal existente polo seu texto corrixido

6. No campo comentario, nós encouraged a escribir comentarios ou suxestións sobre o contido, e explicar as correccións gramaticais que fixo.

7. Cando a corrección é feita, prema no botón 'Submit'
Agora, a frase corrixida aparece debaixo da sentenza orixinal.
Aínda pode editar o texto corrixido premendo no botón 'Editar'. Tamén pode eliminar a corrección premendo no botón 'Eliminar'.
Utilice as ferramentas de corrección de forma que é doado para o destinatario para comprender o seu significado.