Language/Vietnamese/Grammar/0-to-A1-Course/ro

From Polyglot Club WIKI
Jump to navigation Jump to search
This lesson can still be improved. EDIT IT NOW! & become VIP
Rate this lesson:
0.00
(0 votes)

Vietnamese-Language-PolyglotClub.png
Curs complet de limba vietnameză de la nivel 0 la A1

Bine ați venit la cursul complet de limba vietnameză! Acest curs vă va învăța limba vietnameză începând de la zero și vă va duce până la nivelul A1.

În acest curs veți învăța despre cultura vietnameză, numere, substantive, pronume, relații și multe altele. Veți începe prin a învăța saluturile și introducerile, apoi veți explora cultura vietnameză de bază. De asemenea, veți învăța despre numere și să numărați, precum și despre substantive și pronume.

Odată ce ați învățat bazele, veți explora și alte teme, cum ar fi familia și relațiile, sărbătorile și sărbătorile, verbele și timpurile verbale, alimentația și băuturile, arte și divertisment, adjectivele și adverbele, transportul și îmbrăcămintea tradițională.

Cursul se va concentra pe vorbire și înțelegerea limbii vietnameze. În timpul cursului, nu numai că veți învăța limba vietnameză, dar veți câștiga și încredere și confort atunci când vorbiți cu vorbitorii nativi de limbă vietnameză.

Cu ajutorul acestui curs, veți învăța:

- Saluturi și prezentări - Cultură vietnameză de bază - Numere și să numărăm - Substantive și pronume - Familie și relații - Sărbători și sărbători - Verbe și timpuri verbale - Alimentație și băuturi - Arte și divertisment - Adjective și adverbe - Transport și îmbrăcăminte tradițională

De îndată ce ați terminat acest curs, veți avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a comunica în limba vietnameză la nivelul A1. Vă așteptăm cu nerăbdare la primul nostru curs!


➡ Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați în secțiunea de comentarii de mai jos. 😎


Alte lectii[edit | edit source]


Contributors

Maintenance script


Create a new Lesson