Language/Portuguese/Grammar/0-to-A1-Course/ro

From Polyglot Club WIKI
Jump to navigation Jump to search
This lesson can still be improved. EDIT IT NOW! & become VIP
Rate this lesson:
0.00
(0 votes)

Portuguese-europe-brazil-polyglotclub.png
Curs complet de portugheză de la 0 la nivelul A1

Acest curs complet de portugheză de la 0 la nivelul A1 se adresează începătorilor care doresc să învețe portugheza. În cele 10 unități, veți învăța cum să vă salutați, să prezentați, să comunicați cu ceilalți, să vorbiți despre familia și trăsăturile fizice sau de personalitate ale oamenilor, să folosiți verbale în prezent, trecut, viitor și condiționale, să descoperiți cultura și țările vorbitoare de portugheză și multe altele.

Unitatea 1: Saluturi și fraze de bază În această unitate, veți învăța cum să vă salutați oamenii și să folosiți fraze uzuale.

Unitatea 2: Verbe - Timpul prezent În această unitate, veți învăța cum să folosiți verbe în timpul prezent, atât regulate, cât și neregulate.

Unitatea 3: Familie și caracteristici În această unitate, veți învăța cum să vorbiți despre familia și trăsăturile lor fizice sau de personalitate.

Unitatea 4: Verbe - Timpul viitor și condițional În această unitate, veți învăța cum să folosiți verbe în timpul viitor și condiționale.

Unitatea 5: Țările și culturile vorbitoare de portugheză În această unitate, veți descoperi cultura și țările vorbitoare de portugheză, cum ar fi Portugalia, Brazilia sau Capul Verde.

Unitatea 6: Mâncare și băuturi În această unitate, veți învăța vocabularul despre mâncare și băuturi și obiceiurile alimentare în Portugalia și țările vorbitoare de portugheză.

Unitatea 7: Verbe - Timpul trecut În această unitate, veți învăța cum să folosiți verbe în timpul trecut, atât regulate cât și neregulate.

Unitatea 8: Călătorie și transport În această unitate, veți învăța vocabularul despre călătorie și transport și obiceiurile de călătorie în Portugalia și țările vorbitoare de portugheză.

Unitatea 9: Pronume și prepoziții nehotărâte În această unitate, veți învăța cum să folosiți pronume și prepoziții nehotărâte.

Unitatea 10: Sănătate și urgențe În această unitate, veți învăța vocabularul medical și cum să comunicați în situații de urgență.


➡ Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le adresați în secțiunea de comentarii de mai jos. 😎

Cuprins - Curs de portugheză - De la 0 la A1[edit source]


Unitatea 1: Saluturi și expresii de bază


Unitatea 2: Verbe - Prezent


Unitatea 3: Familie și descrieri


Unitatea 4: Verbe - Viitor și condițional


Unitatea 5: Țările și culturile de limbă portugheză


Unitatea 6: Mâncare și băuturi


Unitatea 7: Verbe - Trecut


Unitatea 8: Călătorii și transport


Unitatea 9: Pronume și prepoziții nehotărâte


Unitatea 10: Sănătate și urgențe


Alte lectii[edit | edit source]


Contributors

Maintenance script


Create a new Lesson