Rezervoni vendin tuaj këtu:

ASK A QUESTION

Të bëj një pyetje, hyni ose krijoni një llogari në disa klikime.


Adresë

Ajo është e vendosur të drejtë në qendër të Parisit
Nuk është një bar në katin e parë dhe një kat valle në bodrum


Le NEXT
17 rue Tiquetonne - 75002 PARIS
Métro Etienne Marcel (ligne 4)

Kontakt:
- +33 6 80 81 19 89 (Pat)
- +33 6 60 25 62 66 (Vince)