Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan å rapportere spam-meldinger?

Hvis du mottar spam-meldinger eller kommentarer, vennligst gi oss beskjed via 'Rapporter som spam eller Offensive' linken.
Hvis du mottar spam-meldinger på PolyglotClub.com, må du ikke klikke på noen linker som er inkludert i meldingene, og vennligst ikke svare på dem via e-post direkte. Ved mottak av en Spam Rapport fra en bruker, vil vi sjekke spammer konto og slette det hvis vi finner ut at brukeren bryter vilkårene for bruk.

- Case 1. Spam Melding:
I nederste høyre hjørne av en melding er 'Rapporter spam' link. Klikk på 'Rapporter som spam eller Offensive'.
- Case 2. Spam Kommentar:
Plasser markøren over spam kommentar, og deretter på «Rapporter Spam' linken vil vises over meldingen til høyre. Klikk på 'Rapporter som spam eller Offensive'.

Hvis du er usikker på om en melding er spam eller ikke, kan du rapportere det. Sammen kan vi gjøre Polyglot Club et bedre sted!