Help

NEW ARTICLE

Как да рекламираш "Полиглот срещите", които си създал?Поздравления! Сте решили да се впуснат в съвсем ново приключение, и сте настроили вашия 'Polyglot събрание'.
Сега, когато сте го създали, вие искате да го 'Кажи'! Ето четири прости начина да отида за вашата комуникация:
Polyglot Website: е един удобен и ефективен начин за реклама за вашата среща. Напишете съобщение, а след това Administrator Polyglot ще изпрати известие по имейл за всички Полиглот потребители във вашия град.

Полиглот Съобщения може да бъде подновен само веднъж всяка седмица.
Дума на устата: кажете на приятелите си и разпространението на думата!
International място: ако изберете място за срещи, които вече равенства космополитен тълпата, това може да помогне за насърчаване на вашия събиране. Първо, тя ще даде възможност на чужденци да отговарят гражданите. И обратно, това ще постави местните потребители Полиглот в контакт с хора, говорещи други езици. При този начин на мислене, YMCAs, младежки хостели, къщи за гости, туристите Aussie / Ирландски / английски пъбове, френски кафенета, ... всичко свърши работа. Говори с управителя и ако той / тя е бизнес Savy, той / тя ще се възползва от тази възможност да се направи допълнително пари.
DIY (Направи си сам): потегля и пост! Отиди на езикови училища / институти и университетски езикови отдели в областта на събранието, и пощенски сметки / плакати. Можете да проектирате, тогава отпечатате свой собствен плакат, като кликнете върху 'Печат на Flyer събрание'.
Една друга много ефективен начин да се помогне на Polyglot Общността растат във вашия регион, е да напишете пост с URL на вашия Polyglot среща в местни форуми (различни от Polyglot), които се специализират в социални събирания.
Това са примери за сайтове, които специализират в лице в лице срещи:
CouchSurfing.org
facebook.com
meetup.com
Този начин на общуване може да бъде един от най-ефективните за цялата Общност Polyglot, защото ще бъде реклама за двете си Polyglot събрание, и за Polyglot Website.
На първото заседание, донесе на приятелите си. В нито един момент, вашата малка общност Polyglot ще растат направо от уста на уста и каналите, описани по-горе. Това е Polyglot Опрашването!

Related topics: