Помоћ

Хоћете ли побољшати памћење учењем језика?Шта год језика учите, вежба је добра за мозак. Неки језици су теже од других. На пример енглески говорник ће требати у просеку 22.000 сати или 88 недеља да савладају чак јапански . Кинески , арапски и корејски трајати око онолико времена.
Тачно је да су Јапанци и Кинези траже да памте хиљаде карактера. Да бисте сазнали знакове биће вам потребан одличан визуелни меморију за памћење стотине и хиљаде њих.
Арапски , заузврат, користи мање самогласника и врло мало речи сличне онима из европских језика. Док корејски алфабет Хангул је познат као један од највећих логичких писања система у свету, структура реченица и синтакса су посебно сложен.
Турски и хебрејски 'само' захтевају 44 седмица студије за енглески говорника. Најједноставнији језици да науче су они најближи матерњем језику: Рецимо да су Французи, онда Шпански
или италијански ће бити лакше.
Ако сте немачки, енглески или шведски онда ће бити лакше. Да би добро носити на овим језицима, то само би захтевало 600 сати или 20 недеља студирања.

Related topics: