Për udhëtimin tonë

Qëndrimi është për të gjithë ata që duan të kalojnë një javë në malet në Alpet franceze në një atmosferë ndërkombëtare dhe miqësore.

Kush mund të marri pjesë?

Ndërkombëtarët, të rikthyerit, studentët Erasmus, pensionistët që duan të zbulojnë skiimin dhe Alpet Franceze në një atmosferë miqësore, Francezët që duan të praktikojnë gjuhën e huaj, individë , cifte dhe grupe miqsh Numri i pjesëmarrësve: 170 bileta në dispozicion

Shembull orari

-Mëngjes: ski ose snowshoeing (individë ose në grupe të vogla) - Pasdite: ski ose pishinë - Buzëmbrëmje: mbrëmje ndërkombëtare - Mbrëmje: koncerte, kërcime, argëtim,….

Gjuhë

Më shumë se 15 gjuhë fliten gjatë qëndrimit tuaj: anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, italisht, gjermanisht, kinezisht, rusisht, polonisht ...

Mosha Gama

Nga 20 të 60 vjeç: Mosha varg vërejtur në edicionet e mëparshme: një e treta e pjesëmarrësve: nga 20 të 35 vjeç, një e treta e pjesëmarrësve: nga 35 të 45 vjeç, e treta e fundit e pjesëmarrësve: 60 dhe më shumë.

170 pjesëmarrësit
8 ditë
120 Shpatet e skive
45 aktivitetet
15 kombësive
12 Gjuhë

Duke përshëndetur takimin në pritje.

Drop off çanta tuaj dhe të njihen me njëri-tjetrin rreth një kafene.

Kontroll

Të njohim njëri-tjetrin. Shpërndarja e pjesëmarrësve në apartamente dhe dhoma.

Prezantimi i javës

Pret juaj dhe organizatorët do të bëjë një prezantim të javës.

Darkë

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

Kalojnë mbrëmje lirisht

Gjatë kësaj mbrëmje ju mund lirisht të vizitoni turistik me pjesëmarrësit e tjerë.

Vakti i mëngjesit

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

Snowshoeing me ESF (French Ski School) (9:30 am - 12:30 pm)

Ski Paketa çmimi:

Ski bashku gjatë ditës në grupe të të njëjtit nivel.

Vakti i drekës

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

15:00:
pishinë (falas)



Aktivitete opsionale: - Sledging (3km) + 7 € - Sauna / Jacuzzi + 5 € masazh 45 € - Qentë sajë udhëtim + 46 € ...
Ski Paketa çmimi: Ski në grupe të të njëjtit nivel.

Takimi Polyglot

klasës English, lojra, Language Exchange (të gjitha gjuhët) me host Polyglot Club tuaj (1 pije falas) ose klasës Latin dance (1 orë = 10 € ose pass javore 18 orë klasa = 40 €)

Darkë

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

Polyglot Party

Dancing, gjuha dhe ndryshimet kulturore, të kesh kënaqësi së bashku.

Vakti i mëngjesit

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

Snowshoeing me ESF (French Ski School) (9:30 am - 12:30 pm)

Ski Paketa çmimi:

Ski bashku gjatë ditës në grupe të të njëjtit nivel.

Vakti i drekës

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

15:00:
pishinë (falas)



Aktivitete opsionale: - Sledging (3km) + 7 € - Sauna / Jacuzzi + 5 € masazh 45 € - Qentë sajë udhëtim + 46 € ...
Ski Paketa çmimi: Ski në grupe të të njëjtit nivel.

Takimi Polyglot

klasës English, lojra, Language Exchange (të gjitha gjuhët) me host Polyglot Club tuaj (1 pije falas) ose klasës Latin dance (1 orë = 10 € ose pass javore 18 orë klasa = 40 €)

Gosti

Në mbrëmje në një restorant savojar (enët nga 12 €) e ndjekur nga një parti valle

Vakti i mëngjesit

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

Hike at the Bellecôte ice cave located at 3000m altitude (+15 €) or do you own activities freely

Ski Paketa çmimi:

Ski bashku gjatë ditës në grupe të të njëjtit nivel.

Vakti i drekës

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

15:00:
pishinë (falas)



Aktivitete opsionale: - Sledging (3km) + 7 € - Sauna / Jacuzzi + 5 € masazh 45 € - Qentë sajë udhëtim + 46 € ...
Ski Paketa çmimi: Ski në grupe të të njëjtit nivel.

Takimi Polyglot

klasës English, lojra, Language Exchange (të gjitha gjuhët) me host Polyglot Club tuaj (1 pije falas) ose klasës Latin dance (1 orë = 10 € ose pass javore 18 orë klasa = 40 €)

Darkë

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

Polyglot Party

Dancing, gjuha dhe ndryshimet kulturore, të kesh kënaqësi së bashku.

Vakti i mëngjesit

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

Snowshoeing me ESF (French Ski School) (9:30 am - 12:30 pm)

Ski Paketa çmimi:

Ski bashku gjatë ditës në grupe të të njëjtit nivel.

Vakti i drekës

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

15:00:
pishinë (falas)



Aktivitete opsionale: - Sledging (3km) + 7 € - Sauna / Jacuzzi + 5 € masazh 45 € - Qentë sajë udhëtim + 46 € ...
Ski Paketa çmimi: Ski në grupe të të njëjtit nivel.

Takimi Polyglot

klasës English, lojra, Language Exchange (të gjitha gjuhët) me host Polyglot Club tuaj (1 pije falas) ose klasës Latin dance (1 orë = 10 € ose pass javore 18 orë klasa = 40 €)

Darkë

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

Polyglot Party

Dancing, gjuha dhe ndryshimet kulturore, të kesh kënaqësi së bashku.

Vakti i mëngjesit

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

Snowshoeing me ESF (French Ski School) (9:30 am - 12:30 pm)

Ski Paketa çmimi:

Ski bashku gjatë ditës në grupe të të njëjtit nivel.

Vakti i drekës

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

15:00:
pishinë (falas)



Aktivitete opsionale: - Sledging (3km) + 7 € - Sauna / Jacuzzi + 5 € masazh 45 € - Qentë sajë udhëtim + 46 € ...
Ski Paketa çmimi: Ski në grupe të të njëjtit nivel.

Takimi Polyglot

klasës English, lojra, Language Exchange (të gjitha gjuhët) me host Polyglot Club tuaj (1 pije falas) ose klasës Latin dance (1 orë = 10 € ose pass javore 18 orë klasa = 40 €)

Darkë

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

Polyglot Party

Dancing, gjuha dhe ndryshimet kulturore, të kesh kënaqësi së bashku.

Vakti i mëngjesit

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

do you own activities freely

Ski Paketa çmimi:

Ski bashku gjatë ditës në grupe të të njëjtit nivel.

Vakti i drekës

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

snowshoeing Paketa çmimi:

15:00:
pishinë (falas)



Aktivitete opsionale: - Sledging (3km) + 7 € - Sauna / Jacuzzi + 5 € masazh 45 € - Qentë sajë udhëtim + 46 € ...
Ski Paketa çmimi: Ski në grupe të të njëjtit nivel.

Takimi Polyglot

klasës English, lojra, Language Exchange (të gjitha gjuhët) me host Polyglot Club tuaj (1 pije falas) ose klasës Latin dance (1 orë = 10 € ose pass javore 18 orë klasa = 40 €)

Gosti

Në mbrëmje në një restorant savojar (enët nga 12 €) e ndjekur nga një parti valle

Vakti i mëngjesit

Breakfasts, dreka dhe darka janë të përfshira në çmimin e qëndrimit. Këto ushqime janë të mbushura. Ato janë dhënë për ju pas mbërritjes tuaj. Ato përfshijnë të gjitha ushqimet tuaja të javës dhe janë marrë në banesën tuaj (çdo apartament ka një kuzhinë).
Shembull i pjatave: moussaka, couscous, steaks copëtuar ... Enët janë përgatitur nga një kompani furnizim ushqimi.
Si një opsion, ju mund të marrë formulën 'vakt në restorantin' për 135 € përfshirë të gjitha ushqim në mbrëmje (përfshirë specialitete savojar).

Check-out

Check-out para orës së mëposhtme: 10:00

Bli bileten këtu:

Pyetjet më të shpeshta

Check-në kohë: të dielën në 17:00. Check-in është e mundur edhe nga 15:00 në hollin ku ne do të ju mirëpresim me kafe dhe trajton. 7,10 Check-out kohë: E diel mes 07:00 dhe 10:00.
Po, ka një gardërobë në zyrë turistike përballë Plagne Bellecôte stacion autobusi.
Paralajmëruar, ajo është e mbyllur në mes 12:30 dhe 14:00.
Po. Zakonisht, 50% e pjesëmarrësve vijnë vetëm dhe 50% të vijë si një çift ose me miqtë.
Pjesëmarrësit vijnë nga e gjithë bota. Vendet kryesore: France, UK, USA, Irlanda, Italia, Spanja, Amerika Latine, Rusia, Kina ...
- Për pallaska dëbore rritjen apo ecin nëpër vendpushimin e skive: këpucë hiking - Për pishinë: një rroba banje - Për klasat e valle: valle apo tenisi këpucë - Për apartament: peshqir vaske, peshqir kuzhine, dhe ndoshta një bathmat. - Për të check-in: . 1 depozitave për pajisjet e skive (100 €) . 1 depozitave për apartament (50 €) . 1 depozitave për kartën pishinë (1 €) . 1 depozitave për bordin ashensor (1 €).
- Gjëra të tjera: sunscreen, syze dielli, dorashka, kapele, kostum ski ose xhinse ...
Pjesëmarrësit zakonisht janë në mes 30 dhe 55 vjeç, por nëse ju jeni të rinj apo të vjetër, i mirëpritur.
Shpërndarja e akomodimit është sipas moshës.
Po. Në formularin e regjistrimit mund të përmend emrat e njerëzve që ju doni të thoni me të.
Një supermarket vetëm poshtë banimit do t'ju lejojë për të përfunduar lunchbox tuaj për nevojat tuaja. Nuk është e mundur që të zbres lunchbox tuaj nga e paketës çmimeve.
Po. Ne kontrollojmë vazhdimisht në mënyrë që një ekuilibër në mes të femrave si meshkujve arrihet. Nëse paekuilibruar, ne mund të ngrijë regjistrimin derisa barazi është restauruar.
Po. Ne kontrollojmë vazhdimisht në mënyrë që një ekuilibër në mes të djemve dhe vajzave është arritur. Nëse paekuilibruar, ne mund të ngrijë regjistrimin derisa barazi është restauruar. - udhë Bobsleigh Olympic,
- Rrëshqitëse udhë më shumë se 2 km i gjatë,
- Ice Cave vendosur në 3000 metra lartësi, shumë bare dhe restorante, snowmobiling, paragliding,
- pishinë, sauna, Jacuzzi, shumë shtigje të snowshoeing ose vendit kryq ski (qasje të lirë),
- kinema, bowling, ping pong, ngjitje mur,...
La Plagne është një nga vendpushimet më të mëdha të Francës!
Yes. The residence provides a paying Wi-Fi accessible from the residence's reception.
Megjithatë, bar Spitting Feathers, vetëm 50 metra nga banesa ofron falas Wi-Fi.
paketat tona do të jenë të 'all inclusive'. Prandaj nuk është e mundur që të ju ofrojmë një zbritje në qoftë se ju tashmë keni pajisjet tuaj.
Po. Ju mund të vënë laptop në vend të sigurtë, për shembull.
Po. Është e mundur të marrësh me qira një tharëse flokësh nga pritje të qëndrimit.

ASK A QUESTION

Të bëj një pyetje, hyni ose krijoni një llogari në disa klikime.

Adresë

Résidence Maeva Bellecôte, 73210 Mâcot-la-Plagne, France

Kontakt: +33 6 20 27 81 65 (Alain)